Företagsinformation
Kontrollplan Direkt är en tjänst utvecklad under 2018-2020 under ledning av Andreas Engberg, Certifierad Kontrollansvarig enl PBL och Arkitekt SAR/MSA. Kontrollplan Direkt är en del av företaget Arkitekt & Projekt i Värmdö AB med säte i Gustavsberg i Sverige.
www.arkoproj.se info@arkoproj.se
ORG-nr: 559069-8527
Momsregistreringsnummer: SE559069852701
Kontaktuppgifter
Kontrollplan Direkt
Gjutarstigen 2
134 31 Gustavsberg
Sverige
+46 (0) 73 930 39 11
info@kontrollplandirekt.se
KÖPVILLKOR

Produktinformation Kontrollplandirekt.se levererar i första hand kontrollplaner digitalt via e-post. Kunden ansvarar för att korrekt information lämnas på sidan. Utifrån svaren genereras ett förslag till kontrollplan som en av våra certifierade kontrollansvariga granskar. Förslag till kontrollplan levereras därefter till den av kunden uppgivna adressen.

Priser och betalning Alla priser anges i svenska kronor (SEK) och innehåller mervärdesskatt och övriga avgifter. Totalkostnaden för köpet inklusive eventuella frakt-, hanterings- och portokostnader visas tydligt innan beställning genomförs. Denna kostnad inkluderar samtliga kostnader förenade med köpet. Vi kräver betalning för varan från den tidpunkt den beställs av kunden.

LEVERANSVILLKOR

Leverans Kunden väljer själv mellan våra olika leveranstider från inom 24 timmar upp till  7 dagar efter att ordern mottagits. Bedömer vi att ytterligare information behövs för att färdigställa en komplett kontrollplan kontaktar vi er med våra frågor.

Frakt Vi skickar din vara kostnadsfritt via mejl. 

NÖJD-KUNDGARANTI

Genom lång erfarenhet av kontrollplaner, bygglovsansökningar och byggprojektering kan vi ta fram ett förslag till kontrollplan efter behovet av kontroll i just ditt ärende. Våra kontrollplaner är anpassade till gällande lagstiftning om kontrollplaner och godkänns av samtliga Sveriges kommuner. Innan du får din kontrollplan hemskickad till dig granskas den av en av våra certifierade kontrollansvariga för att säkerställa att allt är korrekt. Du kan även få kontrollplanen skickad med vanlig post. Du kan sedan direkt bifoga ditt förslag till kontrollplan med din ansökan och skicka in till kommunen.

På Kontrollplan Direkt har vi också nöjd-kundgaranti. Om din kommun i sin granskning anser att en eller flera kontrollpunkter saknas reviderar och kompletterar vi din kontrollplan utan extra kostnad. Kontakta i så fall vår kundtjänst för snabbast möjliga åtgärdande! 

OBS! I vårt Budget-pris 890:- ingår endast en fri revidering av din kontrollplan.

REKLAMATION OCH ÅNGERRÄTT

Reklamation

Om det föreligger ett fel på levererad kontrollplan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela Kontrollplan Direkt skriftligen eller muntligen om felet. Kontrollplan Direkt kommer då ge dig information om hur du går vidare. Reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen.

Ångerrätt

Ångerrätten gäller inte tjänsten då den är specialtillverkade efter konsumentens önskemål, har en tydlig personlig prägel och levereras digitalt.

GDPR

Personuppgifter

Kontrollplan Direkt behandlar persondata i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Uppgifter som kan knytas till dig som person kommer aldrig att bli tillgänglig för andra verksamheter eller kopplas till andra, externa register. Vi förbehåller oss dock rätten att själva, eller i samarbete med andra professionella aktörer, använda kunds kontaktuppgifter, såsom adress och e-postadress för marknadsundersökande och marknadsförande ändamål.

Kortinformation

När du handlar hos Kontrollplan Direkt behandlas betalningen av Stripe som är en säker elektronisk betalningslösning för VISA och MasterCard/Eurocard. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk. SLS/TSL – Säkerhet och kreditkortsuppgifter. Alla kreditkortsuppgifter hanteras tryggt på en säker https-sida och överförs med nyare versioner av TLS.

Säkerhet

Hela sidan är krypterad SSL. Om du befinner dig på en webbplats där det står https i adressfältet så krypteras all trafik mellan dig som besökare samt servern du kommunicerar med. Detta gör att det är mycket svårt att avlyssna eller manipulera informationen som skickas er emellan och SSL ger därmed en mycket högre säkerhet än en okrypterad http anslutning.