VILLKOR och GDPR

Företagsinformation

Kontrollplan Direkt är en tjänst utvecklad under 2018-2020 under ledning av Andreas Engberg, certifierad Kontrollansvarig enl PBL och utbildad Arkitekt SAR/MSA. Kontrollplan Direkt är en del av företaget Arkitekt & Projekt i Värmdö AB med säte i Gustavsberg i Sverige.
ORG-nr: 559069-8527 www.arkoproj.se
Organisationsnummer: 559069-8527

Momsregistreringsnummer: SE559069852701

Kontaktuppgifter
Kontrollplan Direkt
Gjutarstigen 2
134 31 Gustavsberg
Sverige
+46 (0) 73 930 39 11
info@kontrollplandirekt.se

KÖPVILLKOR

Produktinformation
Kontrollplandirekt.se levererar kontrollplaner – i första hand digital-TV e-post men även på papper via PostNord. Kunden ansvarar för att korrekt information lämnas via frågeformulär på hemsidan. Därefter tar vi fram ett förslag till kontrollplan som granskas av en av våra certifierade kontrollansvariga. Förslaget till kontrollplan levereras sedan till den av kunden angivna e-postadressen samt i förekommande fall även via Postnord till av kunden angiven postadress.

Priser och betalning
Alla priser anges i svenska kronor (SEK) och innehåller mervärdesskatt och övriga avgifter.
Totalkostnaden för köpet inklusive eventuella frakt-, hanterings- och portokostnader visas tydligt innan beställning genomförs. Denna kostnad inkluderar samtliga kostnader förenade med köpet. Vi kräver betalning för varan från den tidpunkt den beställs av kunden.

LEVERANSVILLKOR

Leverans
Vårt mål är alltid att leverera varan inom 24 timmar. I förekommande fall krävs dock kompletterande uppgifter från kunden för att färdigställa ett korrekt förslag till kontrollplan. Om kontrollplanen behöver kompletteras kontaktar vi er och får vi bara svar på våra frågor skickas varan från oss så fort som möjligt.

Frakt
Vi skickar normalt din vara via e-post utan tillkommande fraktkostnad. Önskar ni få kontrollplanen via post tillkommer hanterings- och portokostnad à totalt 60kr (SEK).

NÖJD-KUNDGARANTIi

Genom lång erfarenhet av kontrollplaner, bygglovsansökningar och byggprojektering kan vi ta fram en kontrollplan efter behovet av kontroll i just ditt ärende.

Våra kontrollplaner är anpassade till gällande lagstiftning om kontrollplaner och godkänns av samtliga Sveriges kommuner.

Innan du får din kontrollplan hemskickad granskas den av en av våra certifierade kontrollansvariga för att säkerställa att allt är korrekt.

Det slutgiltiga förslaget till kontrollplan skickas hem till dig med e-post efter vår granskning. Du kan sedan direkt bifoga din kontrollplan till din ansökan och skicka in till kommunen.

På Kontrollplan Direkt har vi givetvis också nöjd-kundgaranti. Om handläggaren vid din kommunantikvarien efter granskning anser att en eller flera kontrollpunkter saknas reviderar och kompletterar vi din kontrollplan utan extra kostnad. Kontakta vår kundtjänst för snabbast möjliga åtgärdande av din kontrollplan!

REKLAMATION OCH ÅNGERRÄTT

Reklamation

Om det föreligger ett fel på levererad kontrollplan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela Kontrollplan Direkt skriftligen eller muntligen om felet. Kontrollplan Direkt kommer då ge dig information om hur du går vidare. Reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen.

Ångerrätt

Ångerrätten gäller inte tjänsten då den är specialtillverkade efter konsumentens önskemål, har en tydlig personlig prägel och levereras digitalt.

GDPR

Personupplysningar
Kontrollplan Direkt behandlar persondata i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Uppgifter som kan knytas till dig som person kommer aldrig att bli tillgänglig för andra verksamheter eller kopplas till andra, externa register.

Kortinformation
När du handlar hos Kontrollplan Direkt behandlas betalningen av Stripe som är en säker elektronisk betalningslösning för VISA och MasterCard/Eurocard. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk. SLS/TSL – Säkerhet och kreditkortsuppgifter. Alla kreditkortsuppgifter hanteras tryggt på en säker https-sida och överförs med nyare versioner av TLS.

Säkerhet
Hela sidan är krypterad SSL. Om du befinner dig på en webbplats där det står https i adressfältet så krypteras all trafik mellan dig som besökare samt servern du kommunicerar med. Detta gör att det är mycket svårt att avlyssna eller manipulera informationen som skickas er emellan och SSL ger därmed en mycket högre säkerhet än en okrypterad http anslutning.