Priser

Beställ din skräddarsydda och fackmässigt utförda kontrollplan från Kontrollplan Direkt för smidigare bygglovsansökan och byggprocess. Kontrollplanen ska upprättas enligt PBL (Plan- och bygglagen). Läs allt om kraven på kontrollplanen hos Boverket.

Beställ din kontrollplan – våra priser:

prisplan kontrollplan direkt

Vad är Kontrollplan Direkt?

Du beställer din kontrollplan genom att fylla i vårt formulär, då skräddarsyr vi en fackmässigt utförd kontrollplan, anpassad efter just ditt bygge så att du själv kan använda kontrollplanen som checklista för de kontroller som görs innan, under och efter bygget. Vår certifierade KA ser till att din bygglovsansökan och byggprocess blir smidig och korrekt, hela vägen igenom.

Varför välja Kontrollplan Direkt?

Vi har märkt att våra kunder har mer ont om tid än pengar. Kontrollplan Direkt erbjuder därför en smidig tjänst för lov- och anmälanspliktiga byggåtgärder: en skräddarsydd kontrollplan till just din typ av bygge, anpassad efter din kommuns krav och fackmässigt utförd av vår certifierade KA. Varför ta den krångliga vägen när du kan välja Kontrollplan Direkt?

KontrollplanDirekt gör det svåra lätt – välkommen att beställa din kontrollplan idag!

Beställ din kontrollplan – skräddarsydd efter din kommun

Leta upp din kommun i vår lista, ange vilken byggåtgärd du planerar, fyll i ett kort formulär med information om ditt byggprojekt och välj sedan prispaket. En certifierade KA återkommer snart med din skräddarsydda kontrollplan, anpassad efter just ditt projekt och din kommuns krav.

Våra prispaket

Beroende på hur mycket kunskap du redan har, hur stort ditt byggprojekt är och hur ont om tid du har så erbjuder vi olika prispaket för att kunna matcha just dina behov. Väljer du ett dyrare paket ordnar vi allt åt dig, vi reviderar om din kommun har invändningar eller vill göra ändringar, medan ett billigare paket förutsätter att du redan har viss kunskap om Plan- och bygglagens krav på en kontrollplan.